τι απειλεί την έλλειψη της βιταμίνης Β12

Μεγαλοβλαστική αναιμία (αναιμία perniciosa), αυτοάνοσα νοσήματα των ασθενών, καθώς και η έλλειψη εσωτερικής παράγοντα-το όνομα της σημαντικής πρωτεΐνης, έτσι ώστε να είναι στο στόμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει Β12. Τακτική τους την ένεση με τη μορφή, θα πρέπει να πάρει.
Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του καθημερινά 2000 mcg διοίκηση

Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας υποχρεωτικά πρέπει να είναι Σταθερή

συνιστάται από τον πρώτο μήνα, και μετά αυτός ο αριθμός είναι δύο φορές μπορεί να μειωθεί για τον επόμενο μήνα, και αργότερα, η δόση την εβδομάδα από 1000 mcg διοίκηση Β12 είναι απαραίτητη. Η γλώσσα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από δισκία (σήμερα είναι γλειφιτζούρια σε σχήμα υπάρχει Β12), patches μια καλή εναλλακτική λύση για όλους εκείνους που για λόγους υγείας, θα πρέπει να αντικατασταθεί αυτή η βιταμίνη, αλλά δεν θέλουν να πάρουν τα χάπια τους.

Άλλες βιταμίνες από την ομάδα β, Σε αντίθεση με την βιταμίνη Β12 είναι ένα μεγάλο ποσό, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί στο ήπαρ, η ημερήσια ανάγκη σε χιλιάδες. Αποθεματικό σε 3-5 χρόνια αρκετά, μερικοί εικάζουν ότι πριν από 10 χρόνια.

Πολύτιμες βιταμίνες που απαιτούνται στην περίπτωση της χολής από το ήπαρ μέσω των εντέρων και πάλι απορροφάται. Αυτή η διαδικασία εξηγεί προηγουμένως, σε κανονική λειτουργία φορτωμένο Β12-βιταμίνη-περιοδικό με χορτοφάγος, σε κάποια περίσταση, γιατί μόνο από τρία έως πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή έλλειμμα συμπτώματα,

ότι η βιταμίνη εγγραφή της επιχείρησής τους ολοκληρωθεί. Αν κάποιος έχει μια διατροφή πλήρη έλλειψη βιταμίνης Β12, είναι αποθεματικών κατά την περίοδο μετά την πτώση του κατά το ήμισυ. Ως εκ τούτου, τα συμπτώματα της ανεπάρκειας συχνά μόνο μετά από πολλά χρόνια, η βιταμίνη Β12 σε λάθος διατροφή μετά, αν και η απορρόφηση εδώ και καιρό δεν είναι ικανοποιητική.

Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας υποχρεωτικά πρέπει να είναι Σταθερή!Ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 έχει επιπτώσεις σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα. Είναι συνήθως μη ειδικά συμπτώματα, ξεκινά όπως εύκολη κόπωση, γενική αδυναμία και αίσθημα παλμών της καρδιάς. Δέρμα και τους βλεννογόνους χλωμό. Αυτά τα συμπτώματα, ακόμη και χρόνια για το τσιγάρο.

 

ανεπάρκεια της βιταμίνης β12 μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο νευρικό σύστημα

Τέλος, η μείωση του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων (αναιμία) στο αίμα και τα μεγάλα κύτταρα του αίματος δείχνουν (megalobla-tastic αναιμία). Στο αίμα αυξάνεται σε MVC-ram (ερυθρά αιμοσφαίρια στο μέσο ποσότητα) αξία. Καμία αναγνωρίσιμα εξάλλου, η γλώσσα, το έγκαυμα ή φλεγμονή της γλώσσας.

Επιπλέον τα συμπτώματα στα χέρια ή τα πόδια, μούδιασμα, απώλεια ευαισθησίας. Όταν το κάνετε αυτό, επιπλέον βιταμίνες και έλλειψη σιδήρου. Μπορεί το οπτικό νεύρο και τα μάτια ιδιοπαθής βλάβη, αμέσως, υψηλές δόσεις εισαγωγή της βιταμίνης Β12 είναι απαραίτητη. Εάν η κατάσταση και η έλλειψη σε αυτό το στάδιο, για να καλύψει τα συμπτώματα, τις σχετικές  συγκόλληση μπορεί να ακυρωθεί.

Αν το έλλειμμα φέρνει μόνιμο χαρακτήρα, βήματα οξεία ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 κατά το δεύτερο συμπτωματική εικόνα του τι . Σε αυτό το σενάριο κελύφους νεύρου επίσης καταστραφεί, ότι πολύ γρήγορα το νευρικό σύστημα, το τραύμα μπορεί να παράγει.Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να αποφευχθεί 3 mcg βιταμίνης Β12 καθημερινά πρέπει.

Το κρέας που περιέχει κανονική μικτή διατροφή, σε περίπτωση ημέρα 2 έως 5 mcg, για να φτάσουμε σε αυτόν. Έγκυες γυναίκες, μητέρες μέχρι 3,5, σε θηλάζουσες μητέρες 4 μικρο-γραμμάρια που προσφέρουν. Πολλές ασθένειες και φάρμακα επίσης να ενισχύσει την βιταμίνη Β12 ανάγκες, όπως χρόνιες παθήσεις του ήπατος, υπερκινητικά θυρεοειδούς, λήψη αντισυλληπτικών, καθώς και τακτικά σε μεγάλες δόσεις βιταμίνη C.

Βεβαιωθείτε ότι τα γεύματα με επαρκή ποσότητα βιταμίνης Β12, για να το πάρει, Η βιταμίνη Β12 εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα τρόφιμα πήρε κάθε δόση. Όσο υψηλότερη είναι η δόση, τόσο χαμηλότερη είναι η ταχύτητα απορρόφησης. Επειδή το έντερο είναι μόνο ένας περιορισμένος αριθμός των υποδοχέων είναι η δίαιτα της βιταμίνης Β12 (έως 1,5 g σε θέση να απορροφήσει. Έτσι, είναι πιο ευνοϊκές, συχνά μικρότερες δόσεις της βιταμίνης Β12 καταναλώνουν, και μερικές φορές και περισσότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *