συνέπειες της ανεπάρκειας της βιταμίνης Β12

Ποιος-υγιεινή μικτή διατροφή, για να ζήσουν σε αυτές τις προτάσεις της βιταμίνης Β12, συνήθως, δεν είναι πρόβλημα. Χορτοφάγος για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται αυτόματα στο κάτω μονάδα. Συχνά αναπτύσσεται, ωστόσο, ανεπάρκεια βιταμίνης Β12, αν το σώμα απορροφά την ικανότητα δεν είναι κατάλληλο. Σε αυτή την περίπτωση, δυσάρεστες συνέπειες της αναιμίας από για το χέρι – και ταξιδεύει , μακροπρόθεσμα, ωστόσο, οι πιο σοβαρές επιπλοκές μπορεί επίσης να οδηγήσει.

Ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 και τις συνέπειες


Η βιταμίνη Β12 ομαδοποιούνται σύμφωνα με μια σειρά από διαφορετικές χημικές ενώσεις, μαζί, που στην πραγματικότητα είναι μόνο δύο έργα βιταμίνες. αυτό το επίπεδο, ωστόσο, βιταμίνες αναποτελεσματική ενώσεις Β12 αναλογική, ότι το όνομα αναφέρθηκε. Η απορρόφηση της βιταμίνης, αλλά δεν θα ανανεωθεί στο σώμα για να εκτελέσετε αυτές τις εργασίες, και την παρουσία σας εμποδίζει μόνο την ενεργή επιλογή. http://dobigong.info/

Σε , επίσης γνωστή ως Β12, ιδιαίτερα των ερυθρών αιμοσφαιρίων, για την εκπαίδευση, τι χρειαζόμαστε. Ωστόσο, επιπλέον, να συμμετέχουν σε όλο το ύψος, τη διαδικασία, και, ως συνήθως, είναι απαραίτητη για τα κύτταρα redo σχεδιασμού, κυρίως, του νευρικού συστήματος και αιμοσφαιρίων, των κυττάρων. Επιπλέον, αυτό το μίγμα μετατρέπεται σε φολικό οξύ (Β9),

ενεργή μορφή και βιταμίνη ύλης, καθώς ενισχύει τα νεύρα προστατευτικό στρώμα . Ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 σε περίπτωση, εάν το προστατευτικό στρώμα έχει καταστραφεί, ως αποτέλεσμα των νευρικών ινών ήταν ελεύθερη, και όλα τα είδη των επιβλαβών επιδράσεων μπορούν τους. Ανθεκτικό νευρολογικά συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν, όπως απάθεια, ψευδείς παραστάσεις,νευραλγία, καθώς και η κίνηση των τεχνολογικών διαταραχές και άλλες λειτουργικές άουτ.

 

Ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 συνδέεται με την ανάπτυξη της νόσου του Alzheimer

Σε υγιή άτομα, η απορρόφηση της βιταμίνης Β12, κυρίως, στο γαστρεντερικό σωλήνα, από τα τρόφιμα. Το στομάχι οξύ, που ονομάζεται εσωτερικός παράγοντας, μεταφοράς πρωτεΐνη, η οποία συνδέεται με τα τρόφιμα κοβαλαμίνη. Αυτό το συγκρότημα καπνίζει μετά από το λεπτό έντερο και το κάτω μέρος μπορεί να βρεθεί σε ειδικούς υποδοχείς. Προσθήκη ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου σε ποσότητα περίπου το ένα τοις εκατό από το τοίχωμα του εντέρου μέσα από το σώμα (ελεύθερη διάχυση).

Εσωτερικός παράγοντας, ελέγχει την απορρόφηση της βιταμίνης Β12, Η απορρόφηση της βιταμίνης Β12 είναι σχετικά εύκολο να σπάσει, μπορεί να υποφέρουν: η απορρόφηση είναι το πιο σημαντικό εσωτερικός παράγοντας έχει επιλεγεί, επειδή αναστέλλει την πολύ λιπαρά διατροφή. Αν μου λείπει οξέος στο στομάχι, ή αν το στομάχι, το μέρος έχει αφαιρεθεί, δεν έδωσε. Αν στο κάτω μέρος του παχέος εντέρου έχει καταργηθεί και δεν απορροφάται η βιταμίνη Β12.

Απορρόφηση τέτοιο πρόβλημα, στις ακόλουθες περιπτώσεις: χρόνιες διαταραχές του στομάχου και του εντέρου, ανώμαλη εντερική Χλωρίδα, ανταλλαγή ουσιών σε διάφορες συγγενείς ανωμαλίες, χρόνια γαστρίτιδα, η τακτική, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ορισμένα φάρμακα (για παράδειγμα, τα αντισυλληπτικά χάπια, ενώ η παραγωγή του γαστρικού οξέος, αναστολέας φάρμακα, κυρίως, Η2-αναστολείς και αναστολείς της αντλίας πρωτονίων), το έλλειμμα του οξέος στο στομάχι (ηλικιωμένους είναι πολύ διαδεδομένο), το στομάχι αφαιρεθεί, και αυτό, μαζί με την εσωτερική κυκλοφορία-παράγοντας απώλειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *